ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Όλες μας οι αποστολές εντός Ελλάδος γίνονται με ACS Courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας τα προϊόντα αποστέλλονται και πάλι με courier σε δύο έως επτά εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από την εταιρεία ταχυμεταφορών, ο χρόνος αυτός ενδέχεται να διαφέρει. Δεν ευθυνόμαστε σε καμία περίπτωση για καθυστέρηση παράδοσης λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. Εκτός Ελλάδος οι αποστολές γίνονται και πάλι με courier σε δύο έως επτά εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας και σε χώρες οπού αυτό είναι εφικτό. Σε καμία περίπτωση τα έξοδα αποστολής δεν χρεώνονται.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής της παραγγελία σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση ή την επιστροφή της αξίας της χωρίς επιβάρυνση κόστους επιστροφής των προϊόντων εντός Ελλάδος . Μετά την παρέλευση 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της αποστολής δεν υφίσταται δικαίωμα επιστροφής της παραγγελίας σας. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο αν ικανοποιούνται οι εξής όροι :

  • 1. Το προϊόν που επιστρέφετε δεν έχει γίνει κατόπιν παραγγελίας λόγω μη διαθεσιμότητας, δεν έχει ζητηθεί τροποποίηση του διαθέσιμου προϊόντος, δεν έχει γίνει ειδική παραγγελία (π.χ. βέρες, ονόματα), ή δεν έχει αγοραστεί με ειδική τιμή λόγω προσφοράς.
  • 2. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν, σε άριστη κατάσταση και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής,Τιμολογιο). Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες Δε Γίνονται Αποδεκτές και επιστρέφονται
  • 3. Προϊόντα εποχικά όπως γούρια δεν επιστρέφονται
  • 4. Δεν γίνονται δέκτες οι επιστροφές σε προϊόντα που έχουν εμφανή σημάδια χρήσης η συσκευασία τους έχει καταστραφεί.
Για την επιστροφή της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο iraklio@croesus.gr γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας σας, αιτιολογώντας γιατί επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος. Εντός 2 εργάσιμων ημερών θα λάβετε απαντητικό email με τις οδηγίες επιστροφής. Με την παραλαβή της επιστροφής σας θα γίνει λεπτομερειακός έλεγχος της κατάστασης του επιστραφέντος είδους και εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα με την κατάσταση του, την συσκευασία ή τα παραστατικά του, τότε θα ενημερωθείτε μέσω email για την αποδοχή της. Εάν δεν επιθυμείτε αντικατάσταση του προϊόντος με κάτι άλλο και θέλετε επιστροφή χρήματων η διαδικασία γίνεται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής στην έδρα μας. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται στο αρχικό μέσο πληρωμής, εκτός κι αν κατά την αγορά επιλέξατε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Η επιστροφή χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση θα πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Απαραίτητη προϋπόθεση ο πελάτης να ενημερώνει μέσω email στο iraklio@croesus.gr μετα την εγκριση επιστροφης για τον αριθμό λογαριασμού του (IBAN), την τράπεζα στην οποία διατηρεί τον λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου όπως αυτό αναγράφεται στο βιβλιάριο. Για λόγους ασφαλείας, ο δικαιούχος του αριθμού λογαριασμού, θα πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο με το αυτό της αγορας.

Cookies